Onze producten zijn van hoge kwaliteit, veilig en duurzaam. Elk product is gemaakt met de toekomstige gebruikers in het gedachten, om de structuur veilig te maken, te voldoen aan zijn doel en tevens er goed uit zien. Wij houden van kleuren en kunnen we in het oog springen indien nodig!
Onze speeltoestellen worden vervaardigd met behulp van 98x98mm gelamineerd houten staanders met een specifiek profiel waardoor ze stevig zijn en weerstand bieden tegen buigen, scheuren en splijten. De palen zijn geïmpregneerd met een anti-schimmel en anti-rot middel gebasecoat met een niet gekleurd houten verduurzamingsmiddel en vervolgens twee maal gecoat met een speciaal gekleurd conserveermiddel. Alle uiteinden van houten elementen zijn bovendien behandeld met een speciale afwerking agent. De staanders zijn bevestigd aan de grond door middel van gegalvaniseerde stalen steunen, gestort in beton. De uiteinden van de staanders zijn bedekt met een gekleurde kappen om waterschade te voorkomen.
Onze trappen, platformen, zitjes en andere houten elementen zijn gemaakt van gelamineerd hout en geïmpregneerd met en antischimmel en antirot middel, gebasecoat met een niet gekleurd hout verduurzamingsmiddel en vervolgens twee maal gecoat met een speciaal gekleurd conserveermiddel.

De wandpanelen van speeltoestellen zijn gemaakt van speciaal UV-bestendig en weerbestendig multiplex, bedekt met elastische gekleurde polypropyleen coating. Het kleurenpalet bestaat uit rood, geel, blauw, groen en oranje-bruin. De randen van wanden zijn afgerond en bekleed met een weerbestendige hout verduurzamingsmiddel.

Alle glijbaankanalen hebben zijden van PE-kunststof en een roestvrij stalen vloer.
De touwnetten en hangbruggen van onze klimtoestellen zijn gemaakt van stevig kunststof / stalen kabel met een diameter van 16 mm en kunststof gewrichten, de muren zijn gemaakt van UV-bestendig en weerbestendig multiplex met polypropyleen coating. De metalen delen van klimtoestellen zijn verzinkt en gepoedercoat, en de posten zijn gemaakt van gelamineerd hout.
Onze veertoestellen zijn gemaakt van drie lagen gekleurde UV-bestendig en weerbestendig PE kunststof, terwijl de metalen elementen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met poedercoating. De stalen veren van de veertoestellen zijn bevestigd aan de grondbevestiging die ingestort word in beton. Andere metalen elementen en bevestigingen zijn gemaakt van roestvrij (AISI 304), verzinkt of gepoedercoat (meestal rood, RAL 3020) staal. Alle uiterlijke bevestigingen, bouten en moeren zijn bedekt met speciale kunststof kapjes om ongeoorloofde toegang te voorkomen.
Afhankelijk van de materialen, genieten onze producten een garantie oplopend tot wel 15 jaar.