eXterum recreatievoorzieningen, leverancier van speelplezier!

Iedere dag opnieuw staat de beleving van kinderen, het bevorderen van de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen bij ons centraal. Samen met onze mooie speeltoestellencollectie, onze flexibiliteit, onze creativiteit, onze technische kennis en onze persoonlijke benadering zorgen wij voor een vernieuwende betaalbare realisatie van uw behoefte op gebied van recreatievoorzieningen.

eXterum is exclusief leverancier van TipTipTap speeltoestellen & skateparken. Al onze speeltoestellen voldoen aan de Europese veiligheidseisen EN 1176:2008. Onze speeltoestellen zijn verfrissend rijk aan kleur en hebben een fantasierijke vormgeving voor talloze speelvarianten . Alle speeltoestellen prikkelen de fantasie, stimuleren de hersenen en nodigen de kinderen uit om buiten te spelen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk buiten spelen is voor kinderen.

Onze speeltoestellen worden gemaakt met de veiligheid van de gebruiker in gedachten, Alle speeltoestellen zijn modern, veilig en duurzaam. Alle toegepaste materialen zijn uitvoerig getest in koude, vochtige, tropische en subtropische klimaten voordat ze toegepast worden in een van onze speeltoestellen.


Graag laten we u in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de voordelen zijn van eXterum. Door een simpel rekenvoorbeeld en vergelijking zult u versteld staan van onze mogelijkheden.